Εκτύπωση

 

Ποιοτικά ανώτερος από τους μεταλλικούς τενεκέδες χαμηλής ποιότητας που κυκλοφορούν στο εμπόριο, ο πλαστικός τενεκές για τρόφιμα αποτελεί το καλύτερο τρόπο συσκευασίας ευαίσθητων προϊόντων αρίστης ποιότητας στην σημερινή εποχή. Το τυρί προστατεύεται άριστα  και ωριμάζει για τρεις (3) μήνες, χωρίς να χάνει τη γεύση του και χωρίς να κινδυνεύει να αλλοιωθεί από το μεταλλικό περίβλημα. Ιδανική πρόταση για επιχειρήσεις που κινούνται στο χώρο του φαγητού, διότι προσφέρει τον ποιο εκλεκτό μεζέ σε  συνδυασμό με τις εξαιρετικές γεύσεις των πελατών μας σε ανθρώπους μερακλήδες που ξέρουν τι θέλουν.

Για να εξυπηρετηθούν όσο γίνεται περισσότερο οι πελάτες μας, η επιχείρηση παράγει δύο (2) διαφορετικών διαστάσεων και βάρους πλαστικούς τενεκέδες περιορισμένης ποσότητας, ίδιας ποιότητας με το ίδιο προϊόν. Όλοι οι τενεκέδες αποθηκεύονται σε θερμοκρασία από 0,2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Πρόταση 1:

Δοχείο είκοσι δύο κιλών (22kg) με καπάκι ασφαλείας απόλυτα στεγανό με τάπα και αυτόματη βαλβίδα διαφυγής αερίων, διαστάσεων Κ.24x24, Β.22,9x22.9, Υ.36 εκατοστά.

Ενδεικτικές φωτογραφίες*:

Πρόταση 2:

Δοχείο δέκα κιλών (10kg) με καπάκι ασφαλείας απόλυτα στεγανό με τάπα και αυτόματη βαλβίδα διαφυγής αερίων, διαστάσεων Κ.24x24, Β.22,7x22.7, Υ.18 εκατοστά.

Ενδεικτικές φωτογραφίες*:

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.31 (8 Votes)